11.11.2017

W dniu 11.11.2017 zapraszamy od godziny 12:00! 

 
logo
Zadzwoń! 52 3579698
 
czas dostawy

Czas dostawy

40 min

Firma

Franczyza

Pizzeria Al Capone rozpoczęła działalność w 1996 roku. Była wówczas pierwsza pizzerią w regionie, która serwowała pizza włoską i amerykańską. Od początku istnienia celem naszym było zaspokojenie potrzeb. Jako pierwsi oferowaliśmy dowóz dań na telefon. Przez cały ten czas nasze menu rozrastało się i zmieniało po to, by zadowolić najbardziej wyrafinowane podniebienia. Lata doświadczenia codziennie zamieniamy na wyjątkowe pizze, sałatki i dania obiadowe. Planujemy rozwój poprzez stworzenie sieci pizzerii "Al Capone". Dzięki systemowi franczyzowemu oferujemy sprawdzony i szczegółowo opracowany koncept na własny biznes. Kilkunastoletnie doświadczenie w prowadzeniu lokali gastronomicznych pozwala nam na wdrożenie w świat gastronomii osób bez doświadczenia biznesowego i gastronomicznego.

Posiadamy aktualnie trzy lokale w Inowrocławiu.

  1. Ul. Kasztelańska 13 – lokal tylko do konsumpcji na miejscu.
  2. 800-Lecia 18a – realizacja zamówień telefonicznych oraz internetowych
  3. Ziarniaka 7 - realizacja zamówień na dowóż oraz odbiór na miejscu

Najchętniej podejmiemy współpracę z osobami z miast: Toruń, Bydgoszcz, Włocławek, Gniezno, Grudziądz, Mogilno, Strzelno, Złotniki Kujawskie, Żnin, Janikowo. Oferujemy Dostęp do podręcznika operacyjnego (know-how)

Pomagamy w doborze lokalizacji,negocjacji umowy najmu oraz uzyskania wszystkich niezbędnych dokumentów do prowadzenia działalności gastronomicznej.

  • Szkolenie pracowników (pizzamen, kasjerki, kadra zarządzająca) w funkcjonującym lokalu
  • Dostęp do sprawdzonych receptur i procedur
  • Pomoc w prowadzeniu lokalu w pierwszym okresie funkcjonowania
  • Oddelegowanie na 3 dni robocze pracownika do nowo otwartego lokalu
  • Materiały promocyjne (10 tys. szt. ulotek, 100 szt. menu)
  • Kartony do pizzy (2000 szt. w pięciu rozmiarach)
  • Strona WWW wraz z systemem zamówień internetowych, domeną i hostingiem
  • Koszulki dla pracowników z logo pizzerii (16szt.)
  • Dedykowany pracownik opiekujący się franczyzobiorcą Wsparcie logistyczne
  • Wsparcie podczas planowania lokalnych akcji marketingowych
  • Utrzymanie strony www / facebook
  • Rabaty u dostawców

Od potencjalnych franczyzobiorców oczekujemy pełnego zaangażowania w prowadzenie pizzerii oraz zainwestowania środków w zależności od lokalizacji i stanu technicznego lokalu.

Kontakt: Krzysztof Konieczka krzysztof.konieczka@al-capone.com.pl